CAUTA ZBORURI
 

Modalitati de plata

CUM CUMPAR BILETUL?
Biletele pot fi achizitionate:
- direct de pe site
prin urmatoarele modalitati de plata:
Card

Tranzactie printr-un card de credit/debit activ pentru plati online. Urmatoarele tipuri de carduri sunt acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Veti fi redirectionati pentru procesarea securizata a platii.

Depunere numerar
Rezervati biletele telefonic la 0040233-234567 si aveti la dispozitie 22 ore pentru achitarea rezervarii dvs, in conturile SC Gap Consult SRL, CUI: 26371754 deschise la: RO59BTRLEURCRT0427301901 - EUR, Banca Transilvania

Rezervarea se poate face cu minim 10 zile inainte de data calatoriei.
Puteti efectua aceasta plata la orice ghiseu din Romania, sau puteti efectua transfer bancar intr-unul din conturile mai sus mentionate. Puteti plati numai rezervari efectuate in EUR. Obligatoriu, pe Ordinul de Plata trebuie notat un numar de telefon de contact si numele pasagerului.
Dupa confirmarea platii dumneavoastra, veti primi biletele pe adresa de email comunicata in rezervare in decurs de 48 ore. Prin aceasta metoda de plata nu se pot achita modificari de data, ruta, nume, servicii speciale sau extra-servicii.


Blue Air

|

Călătorii ieftine cu avionul din Bacău.

Rezerva bilete la avion!

Pentru a cumpara mai ieftin, rezerva din timp! . Orasul Bacau este conectat pe cale aeriana cu orase importante europene prin intermediul companiei Blue Air a carei agenti autorizati suntem din 2010, si prin site-ul nostru www.bilete-avion-bacau.ro . In zona Moldovei, Blue Air are infiintate o baza operationala de pe aeroportul din Iasi, si una de pe Bacau. Biletele de avion pot fi achizitionate si de pe www.bilete-avion-iasi.ro Pentru a rezerva zboruri la tarife cit mai mici, trebuie rezervate cu o perioada anticipata de aproximativ 3-4 luni in avans fata de data zborului. Astfel puteti efectua mici vacante la un sfârsit de săptămână, de doua sau trei zile, in una din destinatiile companiei. Cu o cazare cumparata deasemenea din timp, puteti petrece un week-end la preturi foarte convenabile. Ce trebuie sa faceti dupa cumpararea biletului? Va prezentati la
aeroport
cu doua ore inainte de ora decolarii pentru a face formalitatile de imbarcare. La Bacau va prezentati la unul din ghiseele de check-in cu rezervarea Blueair, va legitimati si predati bagajul de cala, apoi primiti cartea de imbarcare. Va prezentati la politia de frontiera cu documentele de identitate, si talonul de imbarcare, apoi asteptati sa fiti condus la avion. Este simplu, chiar daca zbori pentru prima data. Calatorie placuta!
Cautari similare: blue air blueair bilete blue air bilete blueair bilete avion blue air bilete blue air, bilete blueair, blueair blue air bilete avion ieftine bilete ieftine blueair bilete avion ieftine bilete blueair bilete avion blueair bilete Blueair ieftine Bluir Bluer atena bacau bucuresti sibiu  cluj  iasi barcelona bologna bruxelles catania dublin larnaca  londra madrid malaga milano napoli nisa paris roma stuttgart valencia torino birmingham glasgow castellon liverpool stockholm hamburg lyon koln

bilete-avion-bacau.ro este site-ul Agentiei de turism Gap Adventure al SC Gap Consult SRL, CUI 26371754, J27/3/2010, Licenta de turism nr. 85/2018, in calitate de Agent al BlueAir AMS. Acest site nu colectează nici un fel de date personale ale clientului, ci doar redirecteză clientul către website-ul BlueAir AMS, unde se efectuează efectiv vânzarea.